Сьогодні: Чт, 09-05-2024    20:38:36
Житомир » Новини » Спорт » 2021 » Июнь » 27 » 05:57:57 оновлено: 05:57:00

Ломаченко переміг нокаутом в кривавому бою. ВІДЕО

27-06-2021, 05:57:00 571 Коментарі 0 Читать на русском

Ломаченко переміг нокаутом в кривавому бою. ВІДЕО
Українець Василь Ломаченко (15-2, 11 КО) тріумфально повернувся в ринг після 8-місячної перерви, перемігши японського боксера Масайоші Накатані (19-2, 13 КО). Поєдинок в легкій вазі вiдбувся у готельному комплексі Virgin Hotels в Лас-Вегасі і завершився технічним нокаутом в 9-му раунді.

Перший раунд пройшов у своєрідній розвідці. До кінця першої хвилині Василь зробив різкий випад і доніс свій правий боковий до голови японця.
 
Під кінець раунду Ломаченко зіткнувся головою з Накатами і отримав серйозне розсічення на лобі. Кров просто заливала обличчя нашого екс-чемпіона. Гематоама над правим оком з'явилася і у Масайоші.
Лома проявляв активність, демонструючи свої фірмові зміщення з контратакою. Українець серйозно випереджав опонента в швидкості.
За 40 секунд до кінця третьої трихвилинки лівий прямий назустріч дійшов до голови Масайоші.

Було помітно, що наш співвітчизник просто кайфував в рингу. Він не був таким скутим, як в бою з Лопесом.
 
До 5-м раунду японський боєць почав теж працювати на ногах. Йому було дуже складно потрапити серійними ударами по Василю. Він Переодичне відвертався спиною і намагався заплести руки українцеві.
 
Перед самим гонгом Ломаченко успішно вийшов з чергового клінчу, відправивши Накатами в нокдаун.
Екватор бою пройшов при повному домінуванні Ломаченко. В середині 6-го раунду уродженець Білгород-Дністровського просто затиснув суперника в кут, б'ючи його і не дозволяючи піти в клінч.
 
Вася не на мить не зупинявся, раз по раз потрапляючи в голову спортсмена з Японії. У Васі успішно проходили фірмові вертушки, коли після різкого догляду вправо або вліво слідував удар в голів.
 
У 8-му раунді Лома просто ганяв Накатами по рингу, періодично працюючи по корпусу. Анатолій Ломаченко в паузі радив своєму синові не вимикатися після атак і тримати дистанцію.
 
Розв'язка наступила в 9-й трихвилинці. Ломаченко став просто бити японця, той присів на ринг і суддя зупинив бій.
 
Нагадаємо, що свій останній бій Ломаченко провів в жовтні минулого року. Тоді наш співвітчизник сенсаційно поступився американцеві Теофімо Лопесу (16-0, 13 КО).

Тегі: бокс, спорт, Ломаченко
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: