Сьогодні: Вс, 28-04-2024    12:05:49
Житомир » Новини » Житомирська область » 2021 » Август » 2 » 13:24:46

На Житомирщині продовжується незаконний видобуток піску: спецтехніку помітили поблизу Брусилова

02-08-2021, 13:24:46 776 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині продовжується незаконний видобуток піску: спецтехніку помітили поблизу Брусилова
У Житомирській області поблизу смт Брусилів за допомогою спецтехніки незаконно добувають пісок. Про це 2 серпня повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу.
 

"Надійшло звернення стосовно незаконного добування корисних копалин (піску) на землях державної власності за межами смт. Брусилів Житомирської області. З виїздом на місце, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища проведено обстеження вказаної у зверненні земельної ділянки та виявлено ознаки ведення видобувних робіт корисної копалини місцевого значення – піску із застосуванням спецтехніки, шляхом намиву за допомогою земснаряду з подальшим їх розміщенням на земельній ділянці, яка знаходиться у користуванні ТОВ "Горіх Полісся", – інформують екологи.


Про даний факт повідомлено правоохоронні органи.

"В подальшому заплановано проведення позапланового заходу (перевірка) щодо з’ясування обставин та фіксування порушень, з метою притягнення винних осіб до відповідальності", – додали в екологічні інспекції.

Нагадаємо, Служба безпеки України заявила, що колишній депутат міської ради організував під Житомиром незаконний видобуток піску.



 

Тегі: пісок, житомирщина, екологи, незаконний видобуток
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: