Сьогодні: Пн, 29-04-2024    18:34:27
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Сентябрь » 28 » 11:50:19

У Житомирі підприємство за незаконну врізку в водопровід покарали 100-тисячним штрафом

28-09-2021, 11:50:19 605 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі підприємство за незаконну врізку в водопровід покарали 100-тисячним штрафом
КП "Житомирводоканал" виявило на Крошні підприємство, яке здійснило незаконну врізку у трубопровід і безоплатно споживало воду.

"Цього місяця під час перевірки на одному із підприємств було виявлено необліковану врізку в трубопроводі — юридична особа використовувала воду, не сплачуючи за неї", — інформує КП в соцмережі.

Працівниками водоканалу було складено акт про безоблікове споживання води і нараховані штрафні санкції у сумі 101 тис 275 грн.
 

"Фахівцями нашого підприємства виконані роботи з відключення юридичної особи від міських водопровідних мереж. Відключення і повторне підключення проводитиметься водоканалом за рахунок споживача", — інформує водоканал.


На підприємстві пояснили, що самовільно приєднані особи не лише завдають шкоди економіці підприємства, крадучи воду, але ставлять під загрозу безпеку водокористування житомирян. 

"При несанкціонованому підключенні не проводиться дезінфекція і промивання водопровідних мереж споживача, що погіршує санітарно-епідеміологічний стан мереж. Незаконні підключення призводять до зниження тиску в міських мережах, аварійних ситуацій з причини недотримання режимів приєднання та експлуатації ділянок мереж, внаслідок чого страждають інші споживачі", — повідомило КП "Житомирводоканал".

Тегі: водоканал, водогін, Житомир, штраф
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: