Сьогодні: Вс, 28-04-2024    09:45:57
Житомир » Новини » Житомирська область » 2021 » Октябрь » 1 » 14:55:37

В лікарні на Житомирщині відкрили нове відділення, оснащене сучасним медичним обладнанням. ФОТО

01-10-2021, 14:55:37 734 Коментарі 0 Читать на русском

В лікарні на Житомирщині відкрили нове відділення, оснащене сучасним медичним обладнанням. ФОТО
У центральній міській лікарні Коростеня 1 жовтня відбулось урочисте відкриття відділення екстреної медичної допомоги. Загальна вартість реконструкцію склала понад 17 млн грн. Про це повідомила обласна рада.
 

"Згідно з проєктом у лікарні під відділення екстреної медичної допомоги провели відновлювальні роботи частини приміщень першого та підвального поверхів 2-поверхової будівлі. У проєкт включено ізолятор з окремим входом, пандуси, ґанки, внутрішнє оздоблення приміщень. Приймальне відділення поповнилось оглядовими, консультативними та процедурно-перев’язувальними кімнатами, приміщенням з ліжками тимчасового перебування пацієнтів та лабораторією термінових аналізів", - пояснили в облраді.


Лікарня, яка обслуговує понад 80 тис. жителів області, тепер оснащена комп’ютерним томографом, реанімаційним та іншим медичним обладнанням. У приймальному відділенні встановлена ангіографічна система, яка була придбана для Коростенської лікарні ще у 2019 році.

"Наявність сучасного обладнання дала можливість значно розширити діапазон і якість послуг для місцевих жителів, а проведена реконструкція забезпечила необхідні умови для надання екстреної допомоги і комфортного перебування пацієнтів", - наголошують в облраді.

Повноцінний запуск відділення відбудеться після остаточного налаштування медобладнання та завершення навчання медичних працівників.

Загалом на Житомирщині відремонтовано приймальні відділення у семи опорних медичних закладах.















Фото: облрада

Тегі: реконструкція, лікарня, Коростень, відділення
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: