Сьогодні: Чт, 02-05-2024    03:51:25
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Декабрь » 29 » 08:55:12 оновлено: 08:55:02

Фекальний запах в повітрі: екологи повідомили про скид нечистот в річку Тетерів

29-12-2021, 08:55:02 659 Коментарі 0 Читать на русском

Фекальний запах в повітрі: екологи повідомили про скид нечистот в річку Тетерів
Внаслідок пориву каналізаційного колектору КП "Житомирводокана" відбувся скид неочищених стоків до річки Тетерів. Про це повідомила Державна екологічна інспекція Поліського округу.

Зазначається, що скид відбувся 28 грудня близько 12:00 в районі провулка Івана Гонти.

"Внаслідок пориву каналізаційного колектору КП "Житомирводоканал" відбувся скид неочищених стічних вод, який потрапляв до річки Тетерів. Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу негайно здійснено виїзд з метою фіксації даної події та відбору проб води для проведення лабораторних досліджень", - йдеться у повідомленні.



За словами екологів, в місці скиду спостерігалось характерне для стічних вод неприроднє забарвлення та відчувався в повітрі фекальний запах.

"Про подальший розвиток подій інформуватимемо додатково, а також здійснимо розрахунок розміру шкоду завданої навколишньому природному середовищу. Такі скиди КП "Житомирводоканал" відбуваються систематично, їх не зупиняють не мільйонні збитки, ні шкода, яка ними завдається довкіллю", - додали в екологічній інспекції Поліського округу.

Нагадаємо, комунальне підприємство "Житомирводоканал" 11 листопада здійснило скид неочищених стоків до річки Кам'янка.

Тегі: Тетерів, стоки, водоканал
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: