Сьогодні: Вс, 28-04-2024    21:41:10
Житомир » Новини » Армія » 2018 » Декабрь » 6 » 11:59:25

Порошенко на аеродромі під Житомиром привітав військовослужбовців з Днем ЗСУ. ВІДЕО

06-12-2018, 11:59:25 982 Коментарі 0 Читать на русском

Порошенко на аеродромі під Житомиром привітав військовослужбовців з Днем ЗСУ. ВІДЕО
Президент України Петро Порошенко сьогодні, 6 грудня, із робочим візитом перебуває в Житомирській області, на військовому аеродромі в Озерному.

Глава держави привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та побажав їм та їхнім сім’ям міцного здоров’я, добробуту, незламності духу та нових успіхів і перемог на благо нашої країни.
 

«Я тут, щоб вкотре подякувати вам за самовіддане ратне служіння Вітчизні. Силою та волею, хоробрістю та мужністю, відданістю Україні аж до самопожертви позначений ваш бойовий шлях упродовж чотирьох з надлишком років російської агресії проти нашої держави»,  - сказав він.


Президент додав: «Не на бенкетах і у концертних залах, не на урочистих прийомах ви звикли зустрічати це свято. А в окопах на передовій, у навчаннях на полігонах, у постійному вишколі і тренуваннях».
 

«Вдивляючись у ваші загартовані, мужні обличчя, дорогі мої побратими, ще раз і ще раз переконуюся: нікому не вдасться здолати Україну. Ми готові зі зброєю в руках захищати власну землю, боротися за кожен її клаптик, і нікому її віддавати не збираємось», - також сказав Верховний Головнокомандувач.




Тегі: Озерне, військові, Порошенко, День ЗСУ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: