Сьогодні: Пт, 26-04-2024    06:49:52
Житомир » Новини » Події » 2019 » Февраль » 8 » 15:57:04

В Житомирі мати 4-х дітей намагалася стрибнути з моста. Жінку врятували поліцейські

08-02-2019, 15:57:04 8099 Коментарі 0 Читать на русском

В Житомирі мати 4-х дітей намагалася стрибнути з моста. Жінку врятували поліцейські
У Житомирі дільничні офіцери поліції врятували жінку, яка намагалась стрибнути з Богунського моста. Подія сталась увечері 7 лютого.

Як пояснюють "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області, жінка прийшла до опорного пункту дільничних офіцерів Житомирського відділу поліції у мікрорайоні Богунія для отримання характеристики на старшого сина, який має проблеми із законом. Дільничні офіцери роз’яснили, що потрібно написати відповідну заяву і дали їй листок паперу і ручку.
 

"Якийсь час заявниця письмово викладала зміст свого прохання, а ми якраз закінчували прийом попереднього відвідувача і тоді запросили її до кабінету. Жінка повела себе підозріло: поклала на стіл зігнутий листок і вибігла з приміщення", - розповів старший дільничний офіцер поліції Житомирського ВП ГУНП Павло Осовський.


Правоохоронці швидко кинулись навздогін візитерці, як тільки прочитали написане нею. Замість заяви вона лишила прощальну записку, в якій просила нікого не звинувачувати у власній смерті.

На вулиці, під порогом опорного пункту, дільничні побачили її пальто і сумку, трохи далі – інші речі. Визначившись, в якій бік могла побігти жінка, офіцери розділились у напрямках пошуку.

Один із правоохоронців помітив людську фігуру на мосту через р.Кам’янку. Коли підбіг поближче, побачив, що їхня недавня візитерка стоїть по інший бік огорожі, тримаючись за неї руками.
 

"Ситуація стресова, але я розумів, що будь-який різкий рух чи голосний звук може спровокувати непоправне. Спробував спокійно заговорити із жінкою. Вона слухала спочатку, а потім стала відповідати. Врешті підійшов до неї, міцно схопив за руку і ще за кілька хвилин вдалося відтягти її від огорожі", - розповів дільничний офіцер Житомирського ВП ГУНП Юрій Кудревич. 


Нині врятована 43-річна житомирянка знаходиться під наглядом медиків. Вдома ж на неї чекає сім’я і четверо дітей, найменшому з яких 4 роки.

Юрій Кудревич

Тегі: багатодітна мати, Житомир, суїцид, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: