Сьогодні: Вс, 28-04-2024    00:41:42
Житомир » Новини » Кримінал » 2018 » Октябрь » 31 » 17:17:31

У Житомирі поліція впіймала «світлофорного» крадія, ним виявився працівник комунального підприємства

31-10-2018, 17:17:31 1543 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі поліція впіймала «світлофорного» крадія, ним виявився працівник комунального підприємства
Поліція затримала в Житомирі працівника одного з комунальних підприємств, який упродовж місяця займався крадіжками деталей з світлофорів. Про це "Журналу Житомира" розповіли в прес-службі ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"В усіх випадках, про які нам повідомили, з розподільчих шаф були викрадені світлофорні контролери, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Ця та інші встановлені нами обставини свідчили про причетність до крадіжок  достатньо обізнаної особи". 


У першу чергу, поліцейські перевіряли нинішніх та колишніх працівників підприємства щодо можливих крадіжок, а також схильних до подібних правопорушень осіб. У результаті цих та інших заходів поліцейським вдалося отримати докази причетності до злочинів 36-річного чоловіка, працівника комунального підприємства.

Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Про причетність його до вчинення указаних правопорушень свідчать у тому числі і записи камер відеоспостереження та інші зібрані докази.

За чинним законодавством за вчинені крадіжки чоловікові може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Тегі: крадіжка, світлофор, Житомир, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: