Сьогодні: Вс, 28-04-2024    11:46:20
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Апрель » 1 » 13:33:19

У Житомирі член виборчої комісії накинувся на лейтенанта поліції

01-04-2019, 13:33:19 909 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі член виборчої комісії накинувся на лейтенанта поліції
1 квітня уночі на одній з дільниць Житомира член виборчої комісії накинувся на лейтенанта поліції, яка зробила йому зауваження.

Як інформує ГУНП Житомирщини, подія сталася близько 1.30. Поліцейська знаходилась в окремій кімнаті приміщення дільничної виборчої комісії, коли туди зайшли двоє її членів, чоловік та жінка, та почали голосно і у грубій формі виказувати невдоволення тривалістю оформлення документів по підрахунку голосів. Лейтенант поліції зробила зауваження обом щодо етикету і дотримання порядку.
 

"Замість опанувати роздратування та взяти свої емоції під контроль, 55-річний чоловік накинувся на 24-річну поліцейську: спочатку з нецензурною лайкою, а за мить із з стусанами. Почав штовхати, хапати за одяг та тягати за волосся. Дебошир заспокоївся лише після попередження дівчини про застосування табельної зброї", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.


На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала усі обставини події. Дебошира затримано.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Тегі: поліція, Житомир, вибори, виборча комісія
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: