Сьогодні: Сб, 04-05-2024    23:03:12
Житомир » Новини » Суспільство » 2019 » Июнь » 6 » 15:46:44

Місяць на виселення з «Житомира»: що буде з переселенцями, які проживають у приватизованому готелі

06-06-2019, 15:46:44 902 Коментарі 1 Читать на русском

Місяць на виселення з «Житомира»: що буде з переселенцями, які проживають у приватизованому готелі
Впродовж місяця внутрішньо переміщені особи, які проживають у готелі «Житомир» впродовж останніх років, повинні будуть виселитись до іншого житла. Із мешканцями готелю вже провели загальні збори і запропонували варіанти.

Про це після позачергової сесії розповіла директор департаменту соцполітики Вікторія Краснопір, передає Житомир інфо.
 

«Учора ми запропонували їм або віднайти житло самостійно, якщо хто бажає це зробити, а якщо хтось буде неспроможним, тоді ми будемо пропонувати їм переміститися в гуртожиток центру професійно-технічної освіти міста Житомира, який знаходиться по вулиці Старовільській, 9а. Там впорядкований гуртожиток, знаходиться в дуже доброму технічному, санітарному стані, це центр міста і, я думаю, якщо вони погодяться, то це буде нормально, дуже компромісний та якісний варіант. Звичайно, що ми не наполягаємо на цьому. Якщо родина визначить, що умови проживання в гуртожитку для неї неприйнятні за певними обставинами, оскільки санвузол в кожній кімнаті відсутній, певні зручності, можливо, вони визначать такі, які їх не влаштовують», - розповіла Вікторія Краснопір.


За словами міського голови, на утримання готелю щорічно виділялося близько 1 млн гривень. Наразі мешканці готелю готові розглянути умови в гуртожитку, а тим, хто не може впоратися самостійно, обіцяють допомогти.

Як повідомляв «Журнал Житомира», на позачерговій сесії депутати Житомирської міської підтримали рішення про приватизацію готелю «Житомир».

Тегі: Житомир, житло, готель Житомир, переселенці
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Юрко
1 gp (Юрко)   • 21:09:06, 06-06-2019 [Материал]

А з якого дива вони ще там сидять?
avatar

Інші новини Житомир: