Сьогодні: Сб, 04-05-2024    23:02:41
Житомир » Новини » Спорт » 2019 » Июнь » 18 » 10:27:26

Футболісти з Житомира представлять Україну на Світовому Фіналі Red Bull Neymar Jr's Five в Бразилії

18-06-2019, 10:27:26 702 Коментарі 0 Читать на русском

Футболісти з Житомира представлять Україну на Світовому Фіналі Red Bull Neymar Jr's Five в Бразилії
У суботу, 15 червня, на Контрактовій площі в Києві відбувалися справжні футбольні баталії, адже в столиці проходив Національний фінал найбільшого в світі Чемпіонату з вуличного футболу в форматі 5х5 - Red Bull Neymar Jr's Five!

Протягом квітня-червня відбіркові турніри Red Bull Neymar Jr's Five пройшли в Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві, Одесі, Маріуполі, Львові, Вінниці, Луцьку, Івано-Франківську, Харкові та Києві. Понад 400 команд - більше 3000 гравців - намагалися переграти суперників і дійти до Національного фіналу, і тільки 21 команда продовжила боротьбу на Національному фіналі в Києві.

Національний Кубок - це лише півдорога. Попереду - Світовий Фінал Red Bull Neymar Jr's Five в Бразилії, де наші українці з команди ІнБев Житомир змагатимуться з більш ніж 50-ю переможцями з інших країн

У фіналі Кубка житомиряни обіграли суперників з Одеси з рахунком 2:0 і вдруге представлять Україну на Світовому Фіналі в Бразилії.
 

«Це дуже динамічний футбол, він не схожий ні на великий ні на міні футбол. Він, напевно, допомагає більш технічним гравцям проявити себе з кращого боку. Турнір незвичайний, але вже третій рік, це вже стає доброю традицією в Україні. Хлопці вчаться, видно по командам, що сильніше рівень, з кожним роком сильніше і сильніше команди, і по уболівальникам, які підтримували весь день на спеці 35 градусів - було супер. Знаємо, що буде багато команд сильних суперників, будемо готуватися. Ну і, звичайно, будемо намагатися представити Україну гідно, будемо боротися за перемогу», - ділиться враженнями і цілями Костянтин Кожанов з ІнБев Житомир.


Світовий фінал пройде 13 липня в Прая-Гранді, Бразилія. Подарунком для переможців Всесвітнього Фіналу стане зустріч з топ-футболістом Неймаром і гра проти талановитого бразильця і ​​його товаришів по команді.




Тегі: Неймар, чемпіонат, Red Bull, футболісти, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: