Сьогодні: Пт, 03-05-2024    10:57:15
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Июль » 10 » 09:32:22

ОДА оштрафує підрядника, якщо той не встигне до 15 липня провести основні роботи на Параджанова

10-07-2019, 09:32:22 711 Коментарі 0 Читать на русском

ОДА оштрафує підрядника, якщо той не встигне до 15 липня провести основні роботи на Параджанова
Житомирська облдержадміністрація вимагатиме фінансові санкції з підрядника у разі невчасного виконання ремонту вулиці Параджанова. Про це повідомляє начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк за результатами наради, яка відбулася 9 липня за участю підрядника – ВАТ «АКЕЛІК ГРУП».
 

«Усі фінансові зобов’язання по цьому проекту зі своєї сторони ми виконали. Відповідно до календарного графіку виконання робіт, капітальний ремонт по вулиці Сергія Параджанова має бути виконаний до 15 липня. Підрядна організація запевняє нас, що вони вкладаються у терміни, і планують проробити за ці кілька днів масштабну роботу. Проте, дивлячись на обсяги та спілкуючись з постачальниками асфальту, у нас виникають сумніви. Якщо до зазначеної дати роботи не будуть завершені, ми попередили про фінансові санкції за недотримання графіку», – зазначив Роман Крисюк.


До середини липня підрядником мають бути повністю виконані такі роботи як улаштування вирівнюючого, нижнього та верхнього шарів асфальтобетонного покриття, улаштування асфальтобетонних покриттів тротуарів та доріжок, улаштування бортового каменю.

За недотримання графіку передбачаються фінансові санкції, розмір яких залежить від обсягу невиконаної роботи.

Як повідомляв «Журнал Житомира», у зв'язку з вкладанням асфальту з 10 по 14 липня на вулиці Параджанова перекриватимуть рух транспорту.

Тегі: ремонт доріг, Житомир, вулиця Параджанова
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: