Сьогодні: Сб, 27-04-2024    07:27:41
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Июль » 12 » 10:28:01

Затримано зухвалого розбійника, який пробрався в будинок житомирянки і зірвав з неї сережки

12-07-2019, 10:28:01 743 Коментарі 0 Читать на русском

Затримано зухвалого розбійника, який пробрався в будинок житомирянки і зірвав з неї сережки
У Житомирі правоохоронці затримали чоловіка, який через вікно вдерся до будинку літньої жінки і зірвав з неї золоті сережки. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирщини.
 

"У ході першочергового з’ясування обставин розшуківці дізнались, що того дня до будинку бабусі прийшов знайомий молодий чоловік, а тоді у кімнату через відкрите вікно пробрався якийсь невідомий і зірвав з неї прикраси. Потому обидва втекли", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.


У результаті вжитих заходів оперативники кримінальної поліції почергово встановили особи обох візитерів. Виявилось, того дня молодики познайомились і разом пиячили. Коли ж скінчились гроші, подалися шукати, де б їх роздобути. Поки один говорив зі знайомою бабусею в її ж оселі, його новий товариш силоміць відібрав у старенької цінності, за які згодом і виручив кошти.

10 липня поліцейські розшукали 28-річного підозрюваного у пограбуванні літньої жінки. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. 

Нині ж за вчинений злочин йому може загрожувати від 4 до 8 років ув’язнення.

Тегі: пенсіонерка, пограбування, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: