Сьогодні: Вс, 05-05-2024    07:30:50
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Август » 19 » 09:09:01

На Житомирщині затримали іноземця, який тримав у заручниках 25-річну українку. ФОТО

19-08-2019, 09:09:01 1280 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині затримали іноземця, який тримав у заручниках 25-річну українку. ФОТО
У місті Коростень Житомирської області затримали 45-річного іноземця, який викрав і тримав у заручниках українку. Про це у соцмережі 19 серпня повідомив начальник ГУ Нацполіції Житомирщини Вячеслав Печененко.
 

"18 серпня у м. Коростені поліцейські разом з співробітниками УСБУ регіону під процесуальним керівництвом прокуратури затримали 45-річного іноземця за викрадення та експлуатацію українки. Затримання провели бійці спецпідрозділу ГУНП Житомирщини, які втрутились у ситуацію дуже вчасно: чоловік саме приставив до спини дівчини пістолет, змушуючи її, йти за ним", - написав Вячеслав Печененко.


За його словами, це був далеко не перший епізод таких дій іноземця відносно українки. 

"Близько місяця тому, у липні, він, взявши у заручники матір, змусив 25-річну дівчину перетнути кордон України та певний час утримував за місцем свого проживання, постійно експлуатуючи", - додав керівник обласної поліції.

На початку серпня бранці вдалось повернутись додому і вона відразу звернулась до поліції. 

За українським законодавством за такі дії іноземцю загрожує до 15 років ув’язнення. Також поліцейські мають відомості щодо спільника затриманого, нині встановлюється його місце знаходження.






Тегі: заручник, Коростень, затримання, іноземець
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: