Сьогодні: Сб, 27-04-2024    18:49:45
Житомир » Новини » Події » 2019 » Сентябрь » 2 » 10:29:45

У Житомирській області під колесами позашляховика загинув велосипедист

02-09-2019, 10:29:45 657 Коментарі 1 Читать на русском

У Житомирській області під колесами позашляховика загинув велосипедист
У Малинському районі під колесами автівки загинув велосипедист. Фатальна ДТП сталась у селищі Грантіне. Про це «Журналу Житомира» розповіли у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

«Попередньо встановлено, що близько 13 години у селищі Гранітному водій автомобіля «Volkswagen Touareg», 48-річний житель Малинського району, рухаючись по вул. Залізничній, здійснив наїзд на велосипедиста, 44-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину», - інформує поліція.


Унаслідок зіткнення з авто велосипедист отримав травми, що виявились несумісними з життям. Чоловік помер на місці пригоди. 

Водій автомобіля сам повідомив до поліції, що скоїв ДТП. Наразі усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: щоб мати можливість контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, вибирайте безпечну швидкість руху і не забувайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Пам'ятайте, що такі водії є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Велосипедистів, скутеристів та мотоциклістів закликають не ігнорувати Правила дорожнього руху і суворо дотримуватися їх, вирушаючи в дорогу. Подбайте про власний захист: використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлим одягом. Не забувайте про елементарні заходи, які можуть врятувати ваше життя і здоров'я.

Тегі: ДТП, велосипед, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Юрко
1 gp (Юрко)   • 10:50:05, 02-09-2019 [Материал]

Знову Гранітне...
avatar

Інші новини Житомир: