Сьогодні: Вс, 28-04-2024    12:30:56
Житомир » Новини » Влада » 2019 » Сентябрь » 4 » 14:06:05

На початку жовтня Житомир прийме міжнародний форум, участь у якому візьмуть Лукашенко і Зеленський

04-09-2019, 14:06:05 834 Коментарі 0 Читать на русском

На початку жовтня Житомир прийме міжнародний форум, участь у якому візьмуть Лукашенко і Зеленський
4 вересня у Києві пройшло засідання робочої групи з підготовки до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь. Подія відбудеться 3-4 жовтня у Житомирі та Бердичеві, де проведуть основні заходи в рамках форуму.
 

«У нас робота кипить щоденно. Прошу всіх учасників дотримуватися встановлених термінів. Крім організаційних питань, маємо інші, які потрібно вирішувати. Звертаюся до регіонів, аби також включалися в роботу та підтримали нас. Впевнений, що Другий форум регіонів України та Білорусі пройде на найвищому рівні», – сказав голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.


Згідно попереднього плану, під час форуму проведуть ярмарки, екофест, виставки великогабаритної техніки, концерт Дружби, спільні засідання тощо.

Головний захід – пленарне засідання за участі президентів двох країн, яке пройде в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. Також планується показ фільму-презентації про регіони України.

Наступне робоче засідання за участі Міністра розвитку громад та територій планується 19 вересня.

Нагадаємо, Форум відвідає Президент України Володимир Зеленський, також свою участь у заході підтвердив Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко.






Тегі: Житомир, Лукашенко, Форум, Білорусь
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: