Сьогодні: Пт, 26-04-2024    14:01:15
Житомир » Новини » Кримінал » 2019 » Сентябрь » 18 » 10:22:49

Сотні обшуків, КОРД і кінологи: на Житомирщині продовжується розслідування вбивства 23-річного чоловіка. ФОТО

18-09-2019, 10:22:49 3714 Коментарі 0 Читать на русском

Сотні обшуків, КОРД і кінологи: на Житомирщині продовжується розслідування вбивства 23-річного чоловіка. ФОТО
Правоохоронці Житомирської області продовжують розслідування вбивства 23-річного коростенця, тіло якого знайшли у лісі Малинського району.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирщини, 17 вересня у Коростені та районі у рамках розслідування пройшли масштабні обшуки.
 

"17 вересня одночасно проведено більше сотні обшуків. У результаті вилучено достатньо великий обсяг речей, серед них пістолети, рушниці, боєприпаси, магазини до автоматичної зброї, десятки телефонів та бронежилети, розгрузки, балаклави,  і т.п. Усе це може свідчити про протиправну діяльність певного кола осіб. Нині призначаються відповідні експертні дослідження вилученого для встановлення принципових для слідства обставин", - розповів начальник ГУНП Житомирської області Сергій Крупєй.


Загалом вилучено 4 пістолети, 6 мисливських гладкоствольних та нарізних рушниць, більше 200 патронів різного калібру, кайданки та майже сотню мобільних телефонів і карток, 14 планшетів та ноутбуків, 3 автомобілі, наркотичні засоби та інше.

Нагадаємо, 26 липня у лісі Малинського району було знайдено тіло 23-річного коростенця Іллі Обіхода на прізвисько "Француз".

За даними видання "Страна", убитий пов'язаний із передвиборчою кампанією у мажоритарному окрузі в Корестені. Також у поліції додали, що в кінці червня 2019 убитий був оголошений у розшук як безвісти зниклий.












Тегі: житомирщина, поліція, вбивство, розслідування
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: