Сьогодні: Сб, 27-04-2024    18:04:41
Житомир » Новини » Політика » 2019 » Октябрь » 4 » 10:26:53

Президент Білорусі прилетів в Житомир на вертольоті: Зеленський особисто зустрів Лукашенка в аеропорту. ФОТО. ВІДЕО

04-10-2019, 10:26:53 16067 Коментарі 0 Читать на русском

Президент Білорусі прилетів в Житомир на вертольоті: Зеленський особисто зустрів Лукашенка в аеропорту. ФОТО. ВІДЕО
Президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув з робочим візитом до Житомира, де проведе переговори з Президентом України Володимиром Зеленським та візьме участь в пленарному засіданні II Форуму регіонів України та Білорусі.

В житомирському аеропорту главу білоруської держави Президент України зустрів особисто, передає сайт БЕЛТА.

Після прильоту біля трапа вертольота дівчата в національних українських костюмах піднесли білоруському лідерові хліб-сіль. Президенти тепло вітали один одного, а також присутніх в аеропорту представників делегацій. Глави держав попрямували на переговори на одному автомобілі.
 


Переговори президентів відбудуться в приміщенні Житомирської обласної державної адміністрації. Лідери країн детально обговорять актуальний стан і перспективи розвитку українсько-білоруського співробітництва в різних сферах, обміняються думками з питань регіональної та міжнародної порядку денного.

Потім президентів чекають на пленарному засіданні II Форуму регіонів України та Білорусі, де заплановані виступи Олександра Лукашенка і Володимира Зеленського.

Безпосередньо поруч з місцем проведення форуму в Житомирі розташувалася виставка великогабаритної техніки білоруських і українських виробників, на якій є і зразки продукції спільного виробництва. Не виключено, що президенти вирішать персонально ознайомитися з експозицією.





ФОТО: belta.by

Тегі: Житомир, Форум регіонів, Лукашенко, зеленський
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: