Сьогодні: Пт, 03-05-2024    03:10:38
Житомир » Новини » Спорт » 2019 » Декабрь » 5 » 08:25:08 оновлено: 08:36:08

ФК «Полісся» хоче розпочати новий футбольний сезон на центральному стадіоні Житомира

05-12-2019, 08:36:08 844 Коментарі 0 Читать на русском

ФК «Полісся» хоче розпочати новий футбольний сезон на центральному стадіоні Житомира
Президент Професійної футбольної ліги Сергій Макаров повідомив про плани переселення житомирського ФК "Полісся" зі "Спартак-Арени" на Центральний стадіон обласного центру.

Макаров нагадав, що у Житомирі великого футболу не бачили більше 10 років. Через це матчі ФК "Полісся" у місті викликають великий ажіотаж, передає ua-football.

"Маленький стадіон зі штучним покриттям, фактично стадіон ДЮСШ, на 100% заповнюється глядачами. І ми, і Житомир, хочемо, щоб команда грала вже на великому Центральному стадіоні", - зауважив президент ПФЛ.

Макаров повідомив про розмову щодо стадіону із мером Житомира Сергієм Сухомлиним.
 

"Він говорив, що на Центральному залишилось будівельних робіт на 2-3 місяці. Їх можна закінчити протягом весняної частини змагань. А наступний рік, дай Боже, "Полісся" вийде в Першу лігу, - новий чемпіонат можна розпочати на Центральному стадіоні. Із таким футбольним ажіотажем у місті і він буде заповнюватись на 100%", - зауважує президент ПФЛ.


Нагадаємо, що до осені ФК "Полісся" домашні матчі проводив у Новоград-Волинському. З вересня команда повернулася в Житомир, її домашнім стадіоном є "Спартак-Арена" зі штучним газоном і вмістимістю до 1200 глядачів.

Тегі: стадіон, Житомир, ПФЛ, ФК Полісся
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: