Сьогодні: Ср, 01-05-2024    02:52:13
Житомир » Новини » Політика » 2019 » Декабрь » 5 » 16:59:40 оновлено: 17:09:40

Під куполом Ради побилися депутати зі «Слуги народу». ВІДЕО

05-12-2019, 17:09:40 703 Коментарі 0 Читать на русском

Під куполом Ради побилися депутати зі «Слуги народу». ВІДЕО
У Верховній Раді 5 грудня під час засідання побилися депутати зі "Слуги народу" Гео Лерос і Максим Бужанський. Як пише LB.ua з посиланням на джерело у "Слузі народу", Лерос "нормально отримав" від Бужанського за "погане ставлення до жінки".

"Отримав, як ми вважаємо в більшості, заслужено. Тому що під час засідання Лерос почав крити матом Ірину Верещук. Бужанський заступився. У результаті їх розтягували депутати ЄС і "Голосу", - сказав співрозмовник.

Верещук цю інформацію підтвердила.
 

"Це дійсно було в нас у чаті... Пан Гео має своєрідне почуття гумору, коли він може до колег по фракції говорити матом", - сказала Верещук.

 


Вона додала, що Бужанський заступився за неї і зажадав вибачень.

Сутичка сталася після ухвалення в цілому законопроєкту №0858 про боротьбу з рейдерством, який представляв голова аграрного комітету Микола Сольський.

"Ви як у дитячому садку, я прошу вас заспокоїтися і сісти на місця", - закликав спікер Разумков групу нардепів, які зібралися під балконом у сесійній залі.

Там були помічені нардеп "Європейської Солідарності" Руслан Князевич, позафракційний Андрій Іванчук, член "Слуги народу" і відомий бодібілдер Артем Дмитрук.

Для багатьох колег події в залі стали несподіванкою. Депутати всіх фракцій підвелися з місць, щоб побачити, що діється під балконом Ради.
 


Сам Бужанський факт бійки заперечує: "Я не бився. Хто таке сказав? Цього не було".

Лідер партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко сказав, що він нічого не бачив.

"Ми з'ясуємо причини бійки, що або кого вони не поділили", - сказав він у коментарі журналістам.

 

Тегі: бійка, Слуга народу, депутати, рада
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: