Сьогодні: Пт, 03-05-2024    15:17:40
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Февраль » 14 » 14:42:32 оновлено: 15:03:02

Угон, гонитва і втеча: блакитна «копійка» поставила на вуха житомирську поліцію

14-02-2020, 15:03:02 688 Коментарі 0 Читать на русском

Угон, гонитва і втеча: блакитна «копійка» поставила на вуха житомирську поліцію
У Бердичеві чоловік вкрав з двору чуже авто і натрапив на поліцейських. Намагаючись втекти від правоохоронців він вчинив ДТП, а згодом втік. Події розгортались зранку 12 лютого. Про це «Журналу Житомира» повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Поліцейські, які патрулювали вулиці м. Бердичева, помітили автомобіль ВАЗ-21011, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Керманич не зупинився на вимогу правоохоронців, а навпаки змінив напрямок руху та, збільшивши швидкість, поїхав у сторону м. Житомира. Поліцейські розпочали переслідування", - інформує поліція.


На автошляху Бердичів-Житомир, неподалік с. Рея, утікач не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся, а потому вибрався з авто та втік з місця події. За кілька годин його розшукали у Бердичеві та доставили до відділу поліціє.

Поліцейські з’ясували, що транспортний засіб належить 20-річному жителю Житомирського району, однак про ДТП та інші обставини він дізнався від самих правоохоронців.
 

"Затриманому, 37-річному жителю Олевщини, оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Крім того встановлено, що чоловіка також розшукували наші колеги з Київщини за вчинення аналогічного правопорушення", – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.


Нині триває подальше досудове розслідування. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Тегі: поліція, угон
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: