Сьогодні: Пт, 03-05-2024    09:43:46
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Февраль » 25 » 11:06:35 оновлено: 11:28:35

Реконструкція водогону: в центрі Житомира на декілька тижнів підвищиться тиск води. ФОТО

25-02-2020, 11:28:35 603 Коментарі 0 Читать на русском

Реконструкція водогону: в центрі Житомира на декілька тижнів підвищиться тиск води. ФОТО
На правому березі річки Тетерів під Житомиром підрядна компанія виконує завершальні роботи із реконструкції магістрального водогону. 

Підключення цієї ділянки значно підвищить тиск води у кранах в селах Зарічани та Гуйва, а також в кількох районах міста, передає Житомир інфо.
 

«Зараз ми знаходимось на Зарічанських землях, це камера №7. Зараз відбувається підключення Зарічан по постійній схемі, а також відбуваються роботи по підключенню центра міста по тимчасовій схемі. Це означає, що тижня на 3-4 тиск в будинках в центральній частині міста підвищиться. Але це буде тимчасово», – розповідає інженер технічного нагляду Дмитро Ковальчук.


Фахівці обіцяють, що тиск води в кранах будинків в селах Зарічани та Гуйва підвищиться вже до кінця дня. До кінця тижня зміни із тиском води відчують і жителі центру міста, а також Польової та промислового району. Впродовж наступних чотирьох тижнів будівельники будуть виконувати підготовчі роботи для продовження реконструкції водогону.
 

«Зараз ми закінчуємо роботи по прокладанню мереж в бік Шевченка і згодом будуть тривати підготовчі роботи по заміні дюкеру 16-2, який йде до монументу Слави. 3-4 тижні тиск води в будинках в центрі Житомира буде підвищений, але потім, хочу відмітити, все одно тиск впаде. До повного завершення робіт. Наразі ми стоїмо на ділянці №2. Її загальна довжина складає близько 3000 метрів. Зараз вже виконано реконструкції на 1500 метрів і близько 400 метрів приготовано до санації», - розповів Дмитро Ковальчук.


Нагадаємо, раніше «Журнал Житомира» показував, як прокладають нову водопровідну трубу під Тетеревом.


















Фото Житомир інфо

Тегі: водопровід, реконструкція, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: