Сьогодні: Вт, 30-04-2024    13:50:54
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Март » 3 » 15:45:09 оновлено: 16:24:57

В Instagram виклали ролик, де нібито житомирські патрульні б'ють чоловіка: на інцидент відреагувала поліція

03-03-2020, 16:24:57 7953 Коментарі 0 Читать на русском

В Instagram виклали ролик, де нібито житомирські патрульні б'ють чоловіка: на інцидент відреагувала поліція
29 лютого у Житомирі на вулиці Малій Бердичівській інспектори роти ТОР проводили затримання чоловіка. Процес затримання зняли на відео випадкові свідки й виклали в соцмережу Instagram, заявивши, що поліцейські безпідставно б'ють громадянина.

Патрульна поліція відреагувала на інцидент і пояснила, що відбувалося того дня у центрі міста.
 

"29 лютого, під час патрулювання вулиці Мала Бердичівська, інспектори роти тактико-оперативного реагування помітили чоловіка, котрий перейшов вулицю у невстановленому місці (поза межами пішохідного переходу у п'яному вигляді) та побачивши правоохоронців вирішив продемонструвати останнім зневажливі жести, що супроводжувались нецензурною лайкою. Надалі, інспектори роти ТОР припаркували службовий автомобіль та затримали громадянина, котрий знаходився в громадському місці в п'яному вигляді. Надалі, ТОРівці доставили чоловіка до міського відділу поліції, де оформили необхідні адміністративні матеріали", – йдеться у повідомленні.


У поліції наголошують, що чоловік не отримав тілесні ушкодження, скарг з приводу неправомірних дій від громадян не надходило. Також правоохоронці закликають житомирян не заважати затриманню громадян.

"Якщо ви стали свідком затримання будь-якої особи інспекторами патрульної поліції, будьте розсудливими, допоможіть поліцейським здійснити затримання, а якщо ви не бажаєте допомагати – не заважайте. По завершенню необхідних дій, ви завжди можете отримати інформацію щодо обставин події, свідком якої ви стали", – повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

Посилання на ролик в Instagram. Запис з нагрудної камери поліцейського нижче.
 

Тегі: побиття, поліція, Житомир, instagram
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: