Сьогодні: Вс, 05-05-2024    02:13:29
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Март » 27 » 14:50:28 оновлено: 15:20:28

У Житомирі рейдові групи поліції перевіряють дотримання магазинами вимог карантину. ФОТО

27-03-2020, 15:20:28 1955 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі рейдові групи поліції перевіряють дотримання магазинами вимог карантину. ФОТО
Поліцейські проводять рейди по магазинам та торгівельним комплексам Житомира для перевірки дотримання їх працівниками та покупцями встановлених правил та обмежень. Як повідомили "Журналу Житомира" у поліції, рейдові групи моніторять ситуацію як у великих супермаркетах, так і малих магазинчиках. 
 

"У першу чергу, увага звертається на наявність у працівників засобів індивідуального захисту та постійне їх використання у ході роботи, а також кількість покупців у приміщенннях, дотримання ними встановлених у зв’язку з карантином правил", - прокоментував заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.


Під час чергового моніторингу 26 березня правоохоронці оформили 3 адміністративні протоколи за порушення норм карантину.

"Поліцейські виявили продавців, які не використовували під час обслуговування покупців одноразові рукавички, тим самим наражаючи себе на інших на можливу небезпеку. В усіх випадках були оформлені адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - інформують правоохоронці.

Загалом з початку карантину в Житомирській області поліцейські склали 34 протоколи за ознаками вказаного правопорушення, найбільше у Житомирі, Житомирському районі та Новограді-Волинському. 










Тегі: Житомир, рейд, супермаркет, перевірка, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: