Сьогодні: Чт, 09-05-2024    11:38:11
Житомир » Новини » Події » 2020 » Апрель » 24 » 07:25:41 оновлено: 07:39:25

На півночі області знову виникла лісова пожежа: вітер несе дим на Житомир

24-04-2020, 07:39:25 1013 Коментарі 0 Читать на русском

На півночі області знову виникла лісова пожежа: вітер несе дим на Житомир
На півночі Житомирщини знову виникла лісова пожежа, до гасіння якої долучилися авіація, рятувальники та лісова охорона. Про це інформує Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства.

"У другій половині дня в Поясківському лісництві Білокоровицького лісгоспу виникла пожежа, яка відразу ж набула загрозливих масштабів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до її локалізації залучено близько 50 осіб лісової охорони та понад 10 одиниць техніки. До гасіння долучилися 25 рятувальників з 4 автоцистернами, співробітники сусідніх лісгоспів, працює авіація.

Крім того, триває гасіння вогню у Виступовицькому, Бережестському та Словечанському лісництвах.

Як повідомили в Українському гідрометцентрі, продукти горіння, які викидаються в атмосферу під час пожеж на півночі області, вітер відносить в бік Коростеня та Житомира.

"Переміщення продуктів горіння, які викидаються в атмосферу, відбувається у південному напрямку зі швидкістю 10-15 км/год: із Зони відчуження – на західні райони Київської області, а з північних районів Житомирської області – в напрямку міст Коростень та Житомир", – сказав директор гідрометцентру Микола Кульбіда.

Тегі: Ліс, Житомир, дим, пожежа
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: