Сьогодні: Сб, 27-04-2024    01:06:44
Житомир » Новини » Влада » 2020 » Апрель » 27 » 07:37:43 оновлено: 07:39:43

У Житомирі заступники мера і керівництво міської ради пішли у відпустку за власний рахунок

27-04-2020, 07:39:43 614 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі заступники мера і керівництво міської ради пішли у відпустку за власний рахунок
У Житомирі заступники мера, керівники департаментів та управлінь міської ради, директори комунальних підприємств пішли у відпустку за власний рахунок, але продовжать працювати. Про це заявив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.
 

"Всі мої заступники, керівники департаментів, управлінь та комунальних підприємств Житомирська Міська Рада написали заяви про відпустки за власний рахунок. Вони продовжать ходити на роботу, але готові робити це безоплатно. Ми всі розуміємо, що зараз один пріоритет – підтримка медиків. Впродовж травня-червня за власний рахунок на два тижні підуть й інші працівники міської ради", – повідомив міський голова в соцмережі.


На такий крок чиновники пішли, щоб зекономити бюджетні кошти, які вкрай необхідні для боротьби з коронавірусом.
 

"У березні ми виділили 1 млн гривень на доплати лікарям, які працювали з хворими на ковід. З обіцяних державою коштів ми отримали тільки 180 тисяч. Через карантин місцевий бюджет недоотримує десятки мільйонів гривень. Боротьба з коронавірусом зараз з’їдає усі "запаси". Ситуація складна, потрібно економити", – додав мер Житомира.


Сам міський голова у відпустку не пішов, проте всю свою травневу зарплату перерахує анестезіологам.

"Я маю залишатися на роботі. Вирішив всю зарплатню за травень перерахувати бригаді анестезіологів КП "Лікарня 1", які працюють з найскладнішими пацієнтами", – сказав Сергій Сухомлин.

Тегі: зарплата, Житомир, міськрада, відпустка, економія
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: