Сьогодні: Пт, 26-04-2024    19:34:30
Житомир » Новини » Влада » 2018 » Декабрь » 21 » 00:24:34 оновлено: 00:32:49

«Я живу на одну зарплату в 500 тисяч в рік». Дмитро Ткачук оприлюднив довідку о про заробітну плату

21-12-2018, 00:32:49 1391 Коментарі 1 Читать на русском

«Я живу на одну зарплату в 500 тисяч в рік». Дмитро Ткачук оприлюднив довідку о про заробітну плату
Останнім часом у соцмережах поширились численні обговорення заробітної плати заступника міського голови Дмитра Ткачука. Житомиряни пишуть, що вона несправедливо завищена, а активісти вимагають звільнення. Проте сам він зазначив, що насправді сума, яку отримує, менша через вирахування податків.

Про це Дмитро Ткачук написав на своїй сторінці у Facebook.
 

«Тема про мою велику зарплату поступово стихає, тому вирішив додати інформації для обговорення.

Якщо оприлюднювати якусь інформацію, то потрібно робити це в повному обсязі та без маніпуляцій. На фото – довідка про мою заробітну плату за 2018 рік. Озвучу кілька пунктів, які публіка чуток та інтриг скромно не торкнулась.

  •  Ніколи не отримував 75 тис. грн зарплати. У середньому сума зарплати становила близько 26 тис. на місяць.
  • Дійсно, всі працівники органів місцевого самоврядування – від рядового спеціаліста до міського голови – мають право отримати один раз на рік 2 матеріальні виплати на рівні середньомісячного доходу. У цей місяць сума зарплати подвоюється.
  • Той, хто отримує велику офіційну заробітну плату, сплачує не менш великі податки. Сума утриманих податків з моєї зарплати за цей рік вже склала 86 тис. грн.


Можна довго дискутувати, велика це зарплата чи мала, але я ніколи не підтримував популістичних лозунгів і вважаю, що всі люди повинні мати зарплати, які відповідають рівню їх зусиль та відповідальності.

Усі мої доходи будуть відображені у декларації, оскільки є абсолютно офіційними. Усі мої видатки відповідають сумам отриманих заробітків. Можу сміливо заявити, що живу на зарплату і з совістю у мене все нормально.
 

Наостанок маю 2 пропозиції:

1. Запрошую усіх бажаючих представників ЗМІ до себе додому на чай. Покажу, як живу і поговоримо, куди можна витратити „велику зарплату“.

2. Усім, хто так активно просував, мусолив і обговорював цю тему, пропоную публічно показати свої доходи.

А після цього всі активно пообговорюємо, як деяким чеснюкам вдається, розповідаючи про 3700 грн доходів на місяць, витрачати на заправку незадекларованих авто по 10 тис. грн і жити в будинках, у яких комунальних платежів приходить на не меншу суму», – написав Дмитро Ткачук.



Тегі: міська рада, ткачук, зарплата, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
shiryukov7
1 fb Сан Саныч Будьмо (shiryukov7)   • 15:23:27, 03-11-2019 [Материал]

Бедняга. денег мало получает, а вы его грязью поливаете!
avatar

Інші новини Житомир: