Сьогодні: Чт, 09-05-2024    04:06:45
Житомир » Новини » Житомир » 2020 » Июль » 8 » 12:28:00 оновлено: 14:51:00

Житомирян запрошують на безкоштовні екскурсії водонапірною вежею

08-07-2020, 14:51:00 856 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирян запрошують на безкоштовні екскурсії водонапірною вежею
У Житомирі почали проводити безкоштовні екскурсії водонапірною вежею – пам’яткою архітектури ХІХ століття. Екскурсії проводяться для груп із 5-8 осіб із дотриманням карантинних норм.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на представницю комунальної установи "Агенція розвитку міста" Аліну Кундіч.
 

"Запрошуємо житомирян, які хочуть потрапити на безкоштовну екскурсію у водонапірну вежу, звертатися в Агенцію розвитку міста. Треба заздалегідь домовитися про дату і час, які всім підійдуть, бо я проводжу екскурсії у вільний від роботи час. Сподіваюся, що такі екскурсії мотивуватимуть житомирян голосувати за проєкти, пов’язані з вежею, бути більш активними й долучатися до змін у своєму місті", – зазначила Кундіч.


Вона додала, що перші екскурсії почали проводити в травні. За цей час вежу відвідали близько 100 людей. 
 

"Сама водонапірна вежа – це унікальний для Житомира об’єкт. Ми впевнені, що після реставрації вона буде цікавою для людей. Усередині споруди небагато вільного простору, але його можна раціонально використовувати. На першому поверсі ми хочемо облаштувати туристично-інформаційний центр, на другому – невеличку конференц-залу з терасою, а все, що з другого поверху і вище, – це будуть гнучкі багатофункціональні простори для проведення різних подій. Крім того, маємо план щодо створення там інтерактивного музею міста", – розповів директор Агенції розвитку міста Борис Пахолюк.


Нагадаємо, у травні 2017 року водонапірна вежа на один вечір відкрила двері для житомирян. Проект громадського простору в водонапірній вежі виносився на загальноміське голосування.

Тегі: Житомир, водонапірна вежа, екскурсія
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: