Сьогодні: Пн, 29-04-2024    12:07:21
Житомир » Новини » Культура » 2020 » Июль » 17 » 07:35:44 оновлено: 07:38:23

В Україні почали зйомку комедії про боротьбу поліції з житомирською бурштиновою мафією

17-07-2020, 07:38:23 800 Коментарі 0 Читать на русском

В Україні почали зйомку комедії про боротьбу поліції з житомирською бурштиновою мафією
В Києві розпочалися зйомки повнометражної комедії «Бурштинові копи». Фільм розповідає про столичного копа, якого переводять в село на Житомирщину, а в напарники дають місцевого поліцейського. Разом вони кидають виклик могутньому бурштиновому барону.

Як повідомляє Держкіно, проєкт «Бурштинові копи» став одним з переможцем 11-го конкурсного відбору та отримав державну підтримку розміром 11 млн 625 тис. грн. (75% загальної вартості виробництва фільму).

Творці стрічки ставлять собі за мету створити культову комедію про українських поліцейських, на кшталт французької комедії «Таксі», американської «Поліцейської академії» чи «Поганих хлопців». До речі, одну з головних ролей грає уродженець Житомира Євген Янович.
 

«Наші головні актори – Женя Янович та Олег Маслюк – за допомоги Нацполіції навчилися правильно поводитися зі зброєю, занурилися у реальну атмосферу підготовки поліцейських, пройшли курс “молодого бійця”. У нашій комедії крім пригод і гумору закладено важливу соціальну складову. Дуже хочеться, щоб нашу поліцію поважали і розуміли, наскільки непростою є служба. Ми спробуємо зробити свій внесок у хороший і правильний імідж поліції», – зазначив керівник студії «Мамахохотала» Іван Букрєєв.


За сюжетом, патрульний Максим (Євген Янович) із дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Усе йшло за планом, але журналісти заскочили Максима під час чергування з напарницею в нестатутній ситуації. За це Максима переводять з Києва до селища глибоко в житомирських лісах. Там він і його новий напарник Богдан (Олег Маслюк) переходять дорогу бурштиновій мафії. Стрічка розповість про їхнє протистояння з Бурштиновим Бароном, роботу з місцевими копами, а також про кохання патрульного.

Режисер стрічки – Аліна Бухтіярова. Прем’єра запланована на лютий 2021 року.

Тегі: зйомка, фільм, кіно, бурштин, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: