Сьогодні: Ср, 08-05-2024    23:50:07
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Ноябрь » 24 » 13:58:52 оновлено: 14:37:49

У Житомирській області у чоловіка викрали автомобіль: він залишив ключі в замку запалювання

24-11-2020, 14:37:49 3573 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області у чоловіка викрали автомобіль: він залишив ключі в замку запалювання
У Житомирській області поліцейські оперативно затримали чоловіка, що викрав чужу автівку. Події розгорталися ввечері 23 листопада в Андрушівському районі.

Як розповіли "ЖЖ" у поліції, водій залишив свій Renault Duster біля дому із ключем у замку запалення, а сам відлучився на кілька хвилин. Коли ж повернувся, то не виявив машину на місці паркування.
 

"Ми отримали інформацію, що розшукуваний автомобіль рухається автодорогою Житомир – Сквира убік Житомира. Відтак були зорієнтовані чергові наряди поліцейських груп швидкого реагування. Урешті водія на викраденій автівці ми заблокували на зупинці громадського транспорту поблизу с. Волиця", - розповів начальник Андрушівського ВП ГУНП Олександр Прокопчук.




Викрадачем виявився 23-річний житель міста Андрушівка. Правоохоронці доставили його до місцевого відділення поліції. Чіткого пояснення своєму вчинку він не дає. 

У чоловіка медики взяли кров на дослідження для встановлення вживання ним заборонених речовин. За скоєне йому загрожує обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий термін.

Тегі: викрадення, затримання, поліція, автомобіль
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: