Сьогодні: Пн, 29-04-2024    10:26:19
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Февраль » 10 » 17:41:19

Поліція «накрила» наркокартель, який розповсюджував в Житомирській області амфетамін. ВІДЕО

10-02-2021, 17:41:19 1288 Коментарі 0 Читать на русском

Поліція «накрила» наркокартель, який розповсюджував в Житомирській області амфетамін. ВІДЕО
40-річний житель Житомирської області створив наркокартель. Виготовлення амфетаміну налагодив в столиці, а розповсюджував на території Житомирщини. Про викриття злочинної групи "ЖЖ" повідомили в обласній поліції.
 

"У 2020 році працівники Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, в рамках відпрацювань по боротьбі зі злочинами у сфері наркообігу, виявили, що на території Житомирщини діє організована злочинна група. У результаті перевірки встановлено, що 40-річний мешканець Любарського району Житомирської області, який в минулому проживав у Києві, є організатором кримінальних оборудок з наркотиками. До злочинної діяльності чоловік залучив свою співмешканку та кількох місцевих жителів", – повідомляють правоохоронці.


За інформацією поліції, зловмисники у квартирі в Києві обладнали лабораторію, де виготовляли амфетамін оптовими партіями. Через підконтрольних дилерів готову психотропну речовину збували на Житомирщині та сусідній Хмельниччині.


 

"Експертиза товару, придбаного правоохоронцями на оперативних закупках, підтвердила, що речовина – це амфетамін.Після зустрічі організатора та "варщика", на якій було передано партію психотропу, обох зловмисників затримано. На санкціонованих обшуках вилучено амфетамін, марихуану, прекурсори, обладнання, а також боєприпаси, грошові кошти, банківські картки та мобільні телефони", – додали правоохоронці.




Наразі їм готується вручення підозри за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Тривають заходи щодо притягнення до відповідальності інших учасників злочинної групи.
 

Тегі: наркотики, Житомирська область, амфетамін, наркокартель
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: