Сьогодні: Вс, 05-05-2024    10:37:57
Житомир » Новини » Житомирська область » 2021 » Март » 5 » 10:46:43 оновлено: 11:00:30

«Потрібне нове дихання»: облрада планує модернізувати санаторій «Дениші». ФОТО

05-03-2021, 11:00:30 976 Коментарі 0 Читать на русском

«Потрібне нове дихання»: облрада планує модернізувати санаторій «Дениші». ФОТО
Житомирська обласна рада планує зайнятися модернізацією лікувально-санаторного центру радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші».

Про це під час робочого візиту в санаторій повідомив голова обласної ради Володимир Федоренко.
 

«Дениші це не тільки медичний, а й зелений і, навіть, спортивний туризм, поруч один із найкращих скеледромів України. Ліс, річка та скали... Не дивно, що цю місцевість називають Поліською Швейцарією. Проте, будемо реалістами – заклад потребує трансформації. Санаторій має зберегти медичне спрямування, але йому однозначно потрібне нове дихання. Для початку необхідно запросити спеціалістів та провести моніторинг для подальшої модернізації. Разом з депутатським корпусом будемо розглядати варіанти майбутньої концепції розвитку», - зазначив  Володимир Федоренко.




Санаторій «Дениші» спеціалізується на профілактиці, лікуванню, реабілітації, оздоровленні та відпочинку дорослих і дітей. Часто послугами закладу користуються люди з хворобами опорно-рухової системи. Найпопулярнішою процедурою в Денишах є радонові ванни. Також у санаторії розроблено комплексну програму реабілітації пацієнтів після перенесеної коронавірусної хвороби COVID-19.

Заклад пропонує відвідувачам 30 ванн, соляну кімнату, масаж, в тому числі підводний, фітотерапію, фіто бочку, басейн, мінеральні води. Таких бальнеологічних комплексів в Україні лише 2, на Житомирщині та Вінниччині у Хмільнику.

Протягом минулого року послугами санаторію скористались майже 2800 людей.

























Фото: облрада

Тегі: Дениши, санаторій, модернізація
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: