Сьогодні: Сб, 04-05-2024    23:03:02
Житомир » Новини » Спорт » 2021 » Март » 26 » 17:48:30 оновлено: 17:50:52

Феноменальний гол Шевченка не допоміг «Поліссю» обіграти «Кристал»: огляд матчу

26-03-2021, 17:50:52 1410 Коментарі 0 Читать на русском

Феноменальний гол Шевченка не допоміг «Поліссю» обіграти «Кристал»: огляд матчу
ФК «Полісся» сьогодні, 26 березня, приймав на центральному стадіоні Житомира херсонський «Кристал». Гру по праву можна назвати історичною подією, адже востаннє наша житомирська команда виходила на газон центрального стадіону Житомира 27 листопада 2004 року.

Через карантинні обмеження «червоної» зони вболівальників не пустили на трибуни стадіону. Попри це, найзавзятіші фанати прийшли на матч і під парканом центрального стадіону зі сторони вулиці Фещенка-Чопівського підтримували улюблену команду.

Фото: Житомир інфо

Перед початком матчу на трибунах оновленого стадіону були помічені запрошені клубом гості: президент Асоціації футболу України Андрій Павелко, відомі у минулому футболісти Анатолій Дем'яненко і Олег Протасов, міський голова Житомира, голови облради та ОДА.



Матч активніше розпочали господарі і вже на 9-й хвилині житомиряни вийшли вперед. Олександр Глагола перевів м'яч на лівий фланг, де Євгеній Шевченко одним дотиком, з льоту відправив м'яч у дальню дев'ятку. Феноменальний гол від захисника «Полісся» – 1:0.
 

Після пропущеного голу «Кристал» вирівняв гру, провів декілька небезпечних атак на ворота житомирян, одна з яких увінчалася заробленим пенальті. Максим Лаптєв проривався в штрафний майданчик «Полісся» і був збитий Максимом Андрущенком – арбітр вказав на 11-метрову позначку. Капітан херсонців Андрій Сорокин впевнено реалізував пенальті і зробив рахунок 1:1. До кінця тайму команди голів більше не забивали.

У другій 45-хвилинці гості явно вирішили грати на результат. Футболісти «Полісся» проводили атаки і мали декілька небезпечних моментів, проте розкрити масований захист суперника не змогли. Херсонці мали декілька контратак, але також не змогли забити. Матч закінчився з рахунком 1:1.

Після 16 зіграних матчів житомиряни залишаються на 10-й сходинці турнірної таблиці. Наступний матч ФК «Полісся» проведе 31 березня в Івано-Франківську з місцевим «Прикарпаттям».



















Фото: Житомирська ОДА / Житомирська міськрада

Тегі: Житомир, ФК Полісся, центральний стадіон, футбол
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: