Сьогодні: Пт, 03-05-2024    02:17:40
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Апрель » 26 » 09:53:19 оновлено: 09:54:19

Суд виніс вирок педофілу, який зґвалтував у Житомирі дівчинку

26-04-2021, 09:54:19 2066 Коментарі 0 Читать на русском

Суд виніс вирок педофілу, який зґвалтував у Житомирі дівчинку
Богунський районний суд м. Житомира виніс вирок чоловікові, який два роки тому зґвалтував маленьку дівчинку в одному з місцевих гуртожитків. За злочин його ув’язнили на 12 років. 

Вирок стосовно вказаної кримінальної справи Богунський районний суд виніс 19 квітня 2021 року. У Єдиному державному реєстрі судових рішень його оприлюднили 21 квітня, передає видання Житомир інфо.

Сам злочин був скоєний 13 березня 2019 року. Мешканець гуртожитку, уродженець Армізонського району Тюменської області РФ, побачив знайому йому малолітню дитину та в нього виник "злочинний умисел на вчинення дій сексуального характеру". Насильницькі дії щодо дівчинки чолов’яга скоїв у ванній кімнаті загального користування.

У судовому засіданні обвинувачений виклав свою версію подій, розповівши історію про те, як дівчинка просила у нього телефон, аби погратися. А після відмови, мовляв, почала виражати невдоволення. Чоловік стверджував, що дитину не ґвалтував, а вдарив.

Як усе відбувалося, у суді розповіла і постраждала дівчинка. Свої свідчення дав також законний представник потерпілої. Їхні покази різнилися з відомостями, викладеними обвинуваченим. І дівчинка, і її представник, й інші допитані прямо свідчили про розпусні дії з боку обвинуваченого. До того ж, один зі свідків розповів, що чоловік погрожував дитині, що вб`є маму і тата, якщо вона про все розповість.

Скріншот з вироку Богунського районного суду 

Допитана в судовому засіданні лікар-гінеколог підтвердила, що «малолітня потерпіла зверталася 14.03.2019 до лікаря. При огляді останньої було виявлено ушкодження дівочої пліви, активна кровотеча, та виділення на момент огляду були відсутні».

Врешті, суд ухвалив призначити обвинуваченому покарання у виді 12 років позбавлення волі. Також з обвинуваченого мають стягнути 500 000 грн моральної шкоди.

Тегі: зґвалтування, вирок, педофіл
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: