Сьогодні: Пн, 06-05-2024    08:27:50
Житомир » Новини » » 2021 » Май » 8 » 14:08:17 оновлено: 14:16:06

Як патрульні врятували чоловіка від самогубства на мосту в Житомирі. ВІДЕО

08-05-2021, 14:16:06 9263 Коментарі 0 Читать на русском

Як патрульні врятували чоловіка від самогубства на мосту в Житомирі. ВІДЕО

Опівдні 8 травня патрульні поліцейські врятували чоловіка, який хотів стрибнути з підвісного мосту в парку імені Гагаріна в Житомирі. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Інспектори оперативно прибули на виклик. За перилами мосту стояв чоловік, який погрожував покінчити життя самогубством через проблеми у сім'ї. Коли він вже наважився стрибнути, поліцейські зреагували миттєво та силою перетягти чоловіка на міст», – йдеться у повідомленні.

Патрульні також оприлюднили відео з місця події. На кадрах – чоловік у чорній куртці та в капюшоні перелазить через перила мосту, однією рукою тримається за поручні, іншою – хреститься і вже нахиляється, аби, ймовірно, зробити фатальний крок. У цю мить підбігають правоохоронці та, схопивши незнайомця за одяг і руки, силоміць тягнуть на інший бік перил. Чоловік пручається та намагається навіть вдарити патрульного. Проте полісменам таки вдалося його врятувати.

Нагадаємо, 22 квітня 2021 року з пішохідного мосту в житомирському парку стрибнув чоловік. Внаслідок падіння на плитку він загинув на місці. За кілька годин в поліції повідомили, що встановили особу загиблого, ним виявився житомирянин, 1989 року народження.

У цей же день поліцейські охорони врятували юнака, який втік з лікувального закладу і збирався стрибнути з Бердичівського мосту.
 


Відео з нагрудних бодікамер патрульних та з «Безпечного міста»

Тегі: самогубство, Житомир, поліція, Мост
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: