Сьогодні: Пн, 29-04-2024    11:25:40
Житомир » Новини » Події » 2021 » Июль » 13 » 08:38:47

На Житомирщині військовий вистрілив у спину 9-річному хлопчику: він в реанімації

13-07-2021, 08:38:47 1477 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині військовий вистрілив у спину 9-річному хлопчику: він в реанімації
У Житомирській області військовослужбовець вистрілив у спину 9-річній дитині. В результаті хлопчика госпіталізували у важкому стані з наскрізним вогнепальним пораненням. Про це повідомляє пресслужба поліції.

За даними правоохоронців, інцидент стався 12 липня в Новоград-Волинському районі.
 

12 липня до лікарні райцентру було доставлено 9-річного хлопчика з попереднім діагнозом наскрізне вогнепальне поранення спини. У лікарню негайно виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського районного відділу, та згодом до райцентру прибула слідчо-оперативна група Слідчого управління Головного управління Національної поліції області", – інформує поліція.


Правоохоронці встановили, що поранення хлопчика відбулося за місцем його проживання. З будинку вилучено кулю калібром 9 мм та інші речові докази.

Попередньо встановлено, що у дитину вистрілив військовослужбовець.
 

"До завдання дитині вогнепального поранення причетний житель Києва, військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні", – додали в поліції.


Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження (ч.1 ст. 121 КК України). Наразі постраждалій дитині надається необхідна допомога.
 

Тегі: військовий, житомирщина, дитина, стрілянина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: