Сьогодні: Пт, 03-05-2024    11:01:55
Житомир » Новини » Суспільство » 2021 » Июль » 15 » 16:40:22

У Житомирі протестувальники вимагали звільнити директора водоканалу Нікітіна. ФОТО

15-07-2021, 16:40:22 305 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі протестувальники вимагали звільнити директора водоканалу Нікітіна. ФОТО
15 липня у Житомирі під стінами міської ради відбулася акція протесту з вимогою звільнити керівника комунального підприємства "Житомирводоканал" Андрія Нікітіна.

Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на організатора акції протесту Сергія Ткачука. За його словами, мітингувальники вимагають відставки Андрія Нікітіна через ряд причин.
 

"Основна вимога – це відставка керівника КП "Житомирводоканал" Андрія Нікітіна. Причини – низька якість води, часті пориви і відключення, а також корупційний скандал", – сказав Сергій Ткачук.




Фото: Суспільне


До протестувальників вийшов заступник житомирського міського голови Сергій Кондратюк. За його словами, наразі триває службове розслідування, яке має встановити чи був причетний директор водоканалу до корупційних дій.
 

"Проводиться службове розслідування щодо посадових осіб "Житомирводоканалу". Якщо громадськість довірила нам контролювати роботу водоканалу, то саме виконавчі органи влади і контролюватимуть цю роботу. Сьогодні в комісії, яка займається розслідуванням, присутні також і представники громадськості", – розповів Сергій Кондратюк.


Як повідомлялося, у Житомирі на хабарі 350 тис. гривень затримали посадовця КП "Житомирводоканал". Сухомлин ініціював ревізію КП, директора відсторонили від посади.

Тегі: Протест, водоканал, Нікітін
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: