Сьогодні: Пт, 26-04-2024    19:31:53
Житомир » Новини » Події » 2010 » Декабрь » 23 » 16:53:44

Ще один водій на іномарці провалився в яму залишену працівниками Водоканалу. ФОТО

23-12-2010, 16:53:44 2137 Коментарі 0 Читать на русском

Ще один водій на іномарці провалився в яму залишену працівниками Водоканалу. ФОТО
У Житомирській області в при в'їзді до Бердичева, водій на «Сітроен» потрапив у яму залишену працівниками місцевого Водоканалу.

Федір і Світлана прямували з Чуднова до своєї дочки в Бердичів, але велика дорожня несподіванка перервала їхній шлях при в'їзді в місто.

Автомобіль, в якому їхало подружжя, потрапив у яму на вулиці Чуднівській неподалік колишнього «свинячого» базару.

 - Їду, а мені назустріч машина, я трохи в бік, бачу знак, швидкість у мене не більше 40 км / год. Коли чую: машина впала. - Згадує Федір, водій автомобіля «Сітроен-Берлінго».

Чоловік заглушив мотор, вийшов з іномарки і почав її оглядати. Неозброєним оком побачив, що справа серйозна.

 - Розбив піддон; масло вибігло, чолом лобове скло розбив, обірвалися перемикачі поворотів і світла. Це те, що я в темряві побачив. Бампер повністю розбитий, а знизу що, не знаю. - Розповідає водій автомобіля.

Різні ями бачив, говорить людина, але такий - ще ні: місце, куди потрапила машина, з'явилося в результаті розкопок. Мешканці сусідніх будинків розповіли, що днями тут працювали робочі Водоканалу. Після себе служба залишила попереджувальний знак, але він не вберіг авто від ями. Все тому, кажуть потерпілі, що знак стояв не там, де треба.

 - Знак стояв збоку, ми думали, що яма там. Чоловік узяв трохи вбік і прямо в яму потрапив. - Обурюється Світлана, пасажирка автомобіля.

Пізніше на місце події приїхав представник водоканалу і сказав, що знак був у потрібному місці, а подружжя його переставили.

Чия версія правильна, визначать правоохоронці.


Нагадаємо, два тижні тому, в Житомирі на розі вулиць Гагаріна та Бальзаківський сталося неприємна пригода. Автомобіль місцевого жителя провалився в яму, залишену працівниками на дорозі.







Тегі: дороги, авто, Бердичів, водії, водоканал
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: