Сьогодні: Пт, 03-05-2024    00:29:07
Житомир » Новини » Суспільство » 2021 » Ноябрь » 30 » 17:59:38 оновлено: 17:59:50

Apple допоможе Україні провести перепис населення

30-11-2021, 17:59:50 335 Коментарі 0 Читать на русском

Apple допоможе Україні провести перепис населення
Американська компанія Apple допоможе Україні провести проведе перепис населення, який запланований на 2023 рік. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Він наголосив, що Україна стане другою країною у світі, яка проведе перепис у співпраці із цим технологічним гігантом. Першими були Сполучені Штати.

Глава держави зазначив, що 30 листопада підписали важливий Меморандум про взаєморозуміння між Мінцифрою та Apple.

«Цифровізація є безумовним пріоритетом для нашої держави», — написав Зеленський.



В Офісі президента уточнили, що підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством цифрової трансформації України й Apple.

Він також передбачає співпрацю, обмін інформацією та підтримку Мінцифри в розробці проєктів, пов'язаних із переходом України до режиму paperless, та щодо покращення досвіду взаємодії громадян з органами державної влади. Наприклад, Apple забезпечить підтримку у використанні та вдосконаленні додатку «Дія» на базі операційної системи iOS.

Згідно з Меморандумом, компанія також співпрацюватиме з Мінцифри для підвищення цифрової грамотності українців, зокрема сприятиме у визначенні можливостей професійного навчання, спрямованих на підтримку вчителів, які використовують платформу iOS. Також створюватимуться ініціативи щодо залучення цифрових технологій у сферу охорони здоров’я.

Тегі: перепис населення, Apple
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar