Сьогодні: Пт, 26-04-2024    05:43:54
Житомир » Новини » Події » 2022 » Январь » 27 » 13:55:13

Повідомлення про замінування: у Житомирі перевіряють всі навчальні заклади та ТЦ

27-01-2022, 13:55:13 341 Коментарі 0 Читать на русском

Повідомлення про замінування: у Житомирі перевіряють всі навчальні заклади та ТЦ
У Житомирі через чергове повідомлення про замінування перевіряють торговельні центри та всі навчальні заклади – вищі, дошкільні, загальноосвітні.

Повідомлення про можливе замінування у поліції отримали після десятої години ранку, інформує "Суспільне".
 

"Електронною поштою прийшло повідомлення про те, що заміновані усі начальні заклади та торговельно-розважальні центри у кількох містах. У тому числі, і в Житомирі. Групи поліції проводять огляд", – сказала речниця Нацполіції Алла Ващенко і додала, що повідомлення про мінування цього разу надійшло на електрону адресу СБУ.


Речниця СБУ в Житомирській області Ірина Мартинюк розповіла, що подібні повідомлення надходять не лише на їхню адресу та адресу поліції.
 

"Ці повідомлення невідомі особи розсилають також і на адреси навчальних закладів, і до Держслужби з надзвичайних ситуацій та інших державних структур. Але, незважаючи на те, на чию адресу надходять ці повідомлення, підключаються всі структури, які залучені для перевірки таких анонімних повідомлень терористичного характеру – і Нацполіція, і СБУ, й інші уповноважені правоохоронні органи", – поінформувала Ірина Мартинюк.


Станом на 14:00 перевірки навчальних закладів та торговельних центрів тривають.

Нагадаємо, у Житомирі створили волонтерські загони, які допомагатимуть поліції перевіряти приміщення і проводити евакуацію.

Тегі: замінування, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: