Сьогодні: Пт, 26-04-2024    07:11:57
Житомир » Новини » Кримінал » 2022 » Февраль » 1 » 09:59:40 оновлено: 09:59:55

Жителі Хмельниччини обкрадали дачні будинки під Житомиром

01-02-2022, 09:59:55 2425 Коментарі 0 Читать на русском

Жителі Хмельниччини обкрадали дачні будинки під Житомиром
У Житомирському районі поліцейські затримали домушників відразу після вчинення крадіжки. Крадії спеціалізувались на дачних будинках, які господарі лишали зимою без нагляду. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирщини.
 

"Упродовж січня до відділу поліції №1 Житомирського районного управління надійшло кілька звернень від власників дачних будинків, розташованих неподалік села Буків. Люди скаржилися на крадіжки з помешкань, які вчинялися за час їх відсутності. Поліцейські разом з місцевими жителями розпочали систематичне відпрацювання території дачних кооперативів. Уранці 26 січня голова кооперативу саме під час спільних з поліцією заходів звернув увагу на розбите вікно в одному з будинків та автомобіль, який вже від’їжджав. Чоловік сповістив про це поліцейських і вже через кілька хвилин транспортний засіб зупинили правоохоронці", - йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції у Житомирській області.


В автівці знаходилися двоє чоловіків. Обидва - жителі Хмельницької області, віком 41 та 30 років. Старший з них уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових правопорушень.  
 
Попередньо встановлено, що чоловіки через вікно залізли до дачного будинку 69-річної житомирянці. Вони винесли звідти електроінструменти та інші цінні речі. Все викрадене знайшли в автомобілі чоловіків.

Поліцейські перевіряють інформацію про причетність затриманих до інших крадіжок з дачних будинків. 

"Попередньо, вони могли вчинити ще кілька таких протиправних діянь. Відповідно до чинного законодавства за таємне викрадення чужого майна з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, чоловікам може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі", - додали в поліції.

Тегі: крадіжка, дача, поліція
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: