Сьогодні: Пт, 26-04-2024    02:07:13
Житомир » Новини » Житомирська область » 2022 » Февраль » 9 » 09:37:59

Медична система справляється: Житомирщину лишили в «помаранчевій» зоні

09-02-2022, 09:37:59 541 Коментарі 0 Читать на русском

Медична система справляється: Житомирщину лишили в «помаранчевій» зоні
Державна комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення залишити Житомирську область у "помаранчевій" зоні карантинних обмежень. 

Як повідомляє Житомирська ОДА, наразі медична система області справляється з підвищеним навантаженням від чергової хвилі COVID-19. 
 

"Це відтермінування – гарна можливість попіклуватися про власне здоров’я та отримати щеплення. Тим самим ви можете запобігти важкому перебігу хвороби й таким чином знизити навантаження на медичну систему області, а отже разом ми здатні запобігти потраплянню Житомирщини до “червоної” зони карантинних обмежень", – сказав Олександр Федько, керівник апарату ОДА.


Епідеміологічна ситуація в Житомирській області поступово ускладнюється з другої половини січня. Протягом останніх трьох тижнів зареєстровано понад 19 тисяч нових випадків захворювання. 

В облдержадміністрації додали, що наразі спостерігається позитивна тенденція до зниження динаміки рівня госпіталізацій. Станом на 9 лютого в області 27 630 активних хворих на коронавірус.

"Медичні установи області, залучені до лікування COVID-19, повною мірою забезпечені безперебійними поставками медичного кисню", – наголошує ОДА.

Тиждень тому повідомлялося, що Житомирщина ризикує перейти в "червону" зону карантину.

Тегі: карантин, Житомирская область
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: