Сьогодні: Пн, 13-05-2024    12:10:20
Житомир » Новини » Житомирська область » 2019 » Май » 27 » 16:41:58

На Житомирщині продовжується будівництво сільських амбулаторій, деякі вже на фінальному етапі. ФОТО

27-05-2019, 16:41:58 813 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині продовжується будівництво сільських амбулаторій, деякі вже на фінальному етапі. ФОТО
В Житомирській області триває будівництво сільських амбулаторій загальної практики – сімейної медицини. Нові сучасні медичні заклади вже скоро прийматимуть перших пацієнтів у 21 населеному пункті Житомирщини

Як повідомили «Журналу Житомира» у ОДА, першими свою роботу розпочнуть амбулаторії у селах: Соколів Пулинського району, Водотиї Брусилівського району, Високе Черняхівського району, Квітневе Попільнянського району, Краснопіль Чуднівського району, Дубрівка Баранівського району та Хочине Олевського району.
 

«Очікуємо, що першими свою роботу розпочнуть нові амбулаторії у Соколові, Високому, Підлубах, Краснополі, Хочині, Квітневому та Водотиях. На цих об’єктах тривають роботи із зовнішнього та внутрішнього опорядження, влаштовують комунікації та займаються благоустроєм», – зазначає директор департаменту регіонального розвитку ОДА Євген Кульчицький.


За повідомленням департаменту регіонального розвитку ОДА, нині роботи виконуються на всіх об’єктах. Земельні роботи та роботи з влаштування фундаментів практично завершені на всіх об’єктах. Зведення зовнішніх огороджувальних конструкцій (стін та даху) наразі триває на 18 об’єктах.

У Соколові завершили зведення стін і даху, прокладення водопостачання та каналізації, тривають роботи із зовнішнього та внутрішнього опорядження, теплопостачання та електропостачання, благоустрою території. 

Роботи із внутрішнього опорядження проводяться також у Биківці, Дубрівці, Високому, Квітневому, Підлубах, Водотиях, Краснополі, Сінгурах.
 

с. Биківка

с. Білилівка

с. Високе

с. Водотиї

с. Дубрівка

с. Квітневе

с. Краснопіль

с. Липне

с. Підлуби

с. Покалів

с. Райгородок

с. Семенівка

с. Сінгури

с. Соколів




с. Хочине


Тегі: амбулаторії, будівництво, сімейна медицина, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: