Сьогодні: Сб, 04-05-2024    23:31:10
Житомир » Новини » Житомирська область » 2021 » Июль » 7 » 08:51:10

Бердичівські посадовці незаконно продали житомирянину частину стадіону

07-07-2021, 08:51:10 253 Коментарі 0 Читать на русском

Бердичівські посадовці незаконно продали житомирянину частину стадіону
Бердичівська районна рада за 200 тис. грн продала житомирянину частину стадіону. Окружна прокуратура встановила, що комунальне майно приватизували незаконно. Про це "Журналу Житомира" повідомили в Житомирській обласній прокуратурі.
 

"Йдеться про те, що в листопаді 2020 року комунальним підприємством, на підставі рішення районної ради, жителю міста Житомира продано окремі нежитлові приміщення стадіону загальною площею 122 кв. м, вартістю понад 200 тис. грн. Проте встановлено, що приватизація майна здійснена з порушенням вимог законодавства, оскільки приміщення не є самостійним об’єктом права власності, а лише його частиною, елементом комплексу споруд стадіону, який є неподільним", – йдеться у повідомленні.


Крім того, за інформацією відомства, договір купівлі-продажу приміщень укладений без обов’язкового збереження профілю діяльності, як об’єкта фізичної культури та спорту.

"Бердичівською окружною прокуратурою заявлено позов щодо визнання недійсним та скасування рішення Бердичівської районної ради про продаж частини комунального майна, визнання недійсним договору його купівлі-продажу та зобов’язання покупця повернути нерухомість", – резюмувала обласна прокуратура.

Наразі господарським судом Житомирської області у справі відкрито провадження.
 

Тегі: приватизація, житомирщина, житомирянин, стадіон
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: