Сьогодні: Вс, 05-05-2024    08:07:58
Житомир » Новини » Події » 2021 » Июль » 9 » 12:35:35

Прийшла випити кави: візит в популярне кафе для 59-річної жінки виявився фатальним

09-07-2021, 12:35:35 9709 Коментарі 0 Читать на русском

Прийшла випити кави: візит в популярне кафе для 59-річної жінки виявився фатальним
В місті Бердичів сталася трагедія – в одному з міських кафе отримала смертельні травми жінка, що приїхала з Естонії провідати своїх родичів. Про це в соцмережі повідомляють бердичівляни.

"Шановні жителі та гості міста Бердичева. Хочу розповісти вам про горе, яке сталося з моєю хрещеною, і тим самим застерегти вас, ваших близьких та рідних. Перед тим, як ви захочете просто відпочити за чашкою кави, добре обирайте місце та заклад, щоб це не обернулось горем, як в нашому випадку", – розповіла Марина Таірова у Facebook.

11 червня вона зі своєю хрещеною, яка проживала в Естонії (в Бердичів приїздила провідати маму) вирішили зустрітися та поспілкуватися. Після прогулянкою містом зайшли в кафе "Амстердам".
 

"Зробивши замовлення, хрещена пішла помити руки. Зайшовши в середину закладу, вона пішла не в ту сторону, так як не було ніяких вказівних та попереджувальних знаків. Освітлення не було, біля сходів не було поручнів, техніка безпеки у цьому випадку була відсутня! Вона спіткнулась і впала головою вниз", – йдеться у дописі.


У результаті падіння жінка отримала перелом основи черепа, безліч гематом та інші важкі травми. 
 

"15 днів боролися за її життя, але на жаль 26.06 вона відійшла у вічність... Кацун Зоя Іванівна 1962 р.н. залишила стареньку матір, чоловіка, двох дочок, онука. Із-за такої безглуздої ситуації загинула людина", – повідомила жінка.


На сторінках закладу в соцмережах наразі не прокоментували трагічний інцидент.


 

Кацун Зоя Іванівна

Тегі: смерть, Бердичів, кафе
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: