Сьогодні: Пн, 29-04-2024    00:54:43
Житомир » Новини » Кримінал » 2021 » Август » 3 » 09:29:29

Житомирянин розповсюджував в мережі порнографію: на його ноутбуці знайшли тисячі відеоматеріалів

03-08-2021, 09:29:29 446 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирянин розповсюджував в мережі порнографію: на його ноутбуці знайшли тисячі відеоматеріалів
Житомирянин зберігав та розповсюджував з власного ноутбука порнографічні матеріали, у тому числі і за участі дітей. Як повідомила прокуратура, незаконною діяльністю займався 57-річний чоловік.

"Встановивши на свій ноутбук спеціальну програму для обміну інформацією між користувачами мережі Інтернет, надав 30 серверам доступ для пошуку та завантаження відеопродукції із вмістом порнографічного характеру, у тому числі і за участі дітей, які зберігалися на його комп’ютері", – повідомляє "ЖЖ" обласна прокуратура.

За даними слідства, "інтернет-порноіндустрія" житомирянина функціонувала з липня 2020 по січень 2021 року. 
 

"Зловмисник займався активним пошуком порнографічної продукції, у тому числі відеофайлів, які містять дитячу порнографію, зберігав їх з метою розповсюдження і розповсюджував через спеціально встановлену програму", – додали в прокуратурі.


Під час обшуку встановлено, що на персональному ноутбуці чоловік зберігав з метою розповсюдження майже 8,5 тис. порнографічних матеріалів.

За процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури жителю Житомира повідомлено про підозру у зберіганні з метою розповсюдження та  розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру, у тому числі дитячої порнографії, вчиненого повторно, а також в умисному зберіганні дитячої порнографії без мети розповсюдження (ч.ч. 1, 2, 3, 4 ст. 301 та ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Тегі: порнографія, прокуратура, житомирянин
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: