"До 1 січня є перехідний період, – каже Валентин Арендарчук. – Всі заклади в Україні готуються, щоб до 1 січня підготувати меню, розробки страв, технологічні карти. В бюджеті з нового року вже буде закладено кошти на закупівлю продуктів для харчування за новими технологіями".
"Діти вермішель люблять, а каші – ні, – каже кухарка шкільної їдальні Ірина Станевич. – З м'ясних страв учні люблять котлети. Вони дуже смачні. Навіть бабусі приходять і запитують, як приготувати шкільну котлету, тому що діти хочуть саме таку, як у школі".
"Ті обіди, які організовуються за кошти батьків, відрізняються, тому що вартість їх дещо більша, – каже Валентина Хиля. – Якщо пільгові – 21 гривня 70 копійок, то за батьківські гроші – 35 гривень. В меню для пільговиків є і перша страва, і друга, а обіди за кошти батьків першої страви не мають, але діти можуть замовити те, що вони хочуть".