Сьогодні: Чт, 02-05-2024    05:33:10
Житомир » Новини » Житомир » 2022 » Январь » 5 » 14:52:06

Працюють і вдень і вночі: ремонт колектору на вулиці Перемоги планують завершити сьогодні

05-01-2022, 14:52:06 402 Коментарі 0 Читать на русском

Працюють і вдень і вночі: ремонт колектору на вулиці Перемоги планують завершити сьогодні
Працівники КП "Житомирводоканал" третю добу продовжують ремонтні роботи на каналізаційному колекторі, що знаходиться на перехресті вулиць Перемоги та Домбровського.

Аварія сталася в ніч з 2-го на 3-тє січня. За інформацією ЖМР, каналізаційний напірний колектор від КНС "Короленка" діаметром 500 мм зазнав руйнації через тривалий термін експлуатації.
 

"Трубопровід чавунний, напірний. Відбулася поздовжня тріщина. Тут є багато прихованих нюансів: ми вирізаємо те, що бачимо. Після виконання робіт включаються насоси й під тиском виявляються нові тріщини. Змушені знову обрізати трубу та виконувати роботи заново. Це ускладнює процес ліквідації аварії та потребує додаткового часу", - говорить технічний директор водоканалу Сергій Єрьомін.


Фото: ЖМР


В міськраді повідомили, що наявність інших інженерних комунікацій ускладнює ліквідацію аварійної ситуації.
 

"На схему комунікацій АТ "Житомиргаз" газова мережа нанесена не була. Унаслідок її пошкодження проводилися роботи з усунення витоків газу. Тому проведення робіт на цей період було призупинено", - інформує ЖМР.


Щоденно на ремонті задіяно 5 одиниць спецтехніки, а також 12 працівників водоканалу. Роботи планують завершити сьогодні.

"Роботи з ліквідації не припиняються ні вдень ні вночі. Працівники намагаються роботи з ліквідації аварії на колекторі завершити сьогодні", - йдеться у повідомленні міськради.

На час проведення робіт рух тролейбусів до району Богунія обмежено.

Тегі: Житомир, колектор, Ремонт
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: