Сьогодні: Сб, 27-04-2024    21:27:34
Житомир » Новини » Кримінал » 2010 » Декабрь » 23 » 15:51:32

Майор житомирської міліції з ганьбою звільнений з органів внутрішніх справ

23-12-2010, 15:51:32 1790 Коментарі 0 Читать на русском

Майор житомирської міліції з ганьбою звільнений з органів внутрішніх справ
У Житомирі за дискредитацію органів внутрішніх справ звільнено старший оперуповноважений Відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків обласного управління МВС

Як повідомили «Журналу Житомира» у Відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Житомирській області, правоохоронець безпідставно, без будь-якого документального оформлення, звільнив з кімнати затриманих чергової частини міськвідділу міліції 40-річну безробітну мешканку Житомира.

Жінку було затримано за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання, а також незаконний збут наркотичних засобів) КК України.

Міліціонер затриманий, відносно нього прокуратурою порушено кримінальну справу за ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Проводиться службове розслідування.

«Наказом начальника УМВС України в Житомирській області 20 грудня за дискредитацію, безвідповідальне ставлення до виконання службових обов'язків, що призвело до надзвичайної події і стало приводом для порушення кримінальної справи, керуючись Дисциплінарним статутом органів внутрішніх справ України, звільнений з органів внутрішніх справ майор міліції старший оперуповноважений відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Житомирській області», - йдеться в повідомленні.

Прізвище офіцера не розголошується.


Тегі: міліція, Житомир, корупція, АСАВ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: