Сьогодні: Пт, 26-04-2024    22:18:02
Житомир » Новини » Події » 2019 » Январь » 15 » 09:58:47

У Житомирі на ходу загорівся тролейбус. Пасажири в паніці вибігали з салону. ОНОВЛЕНО

15-01-2019, 09:58:47 1862 Коментарі 1 Читать на русском

У Житомирі на ходу загорівся тролейбус. Пасажири в паніці вибігали з салону. ОНОВЛЕНО
Сьогодні вранці 15 січня в Житомирі на вулиці Великій Бердичівській в тролейбусі №1 стався вибух зіз наступним загорянням. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Про це повідомляє Житомир інфо з посиланням на очевидця події.
 

"Я їхав в «одиниці». Десь о 9.03 між Смолянською площею і магазином, в районі воріт старого єврейського цвинтаря, водій загальмував, і в його кабіні пролунав потужний вибух, який супроводжувався спалахом вогню. Тролейбус зупинився, всі троє дверей відчинилися, і пасажири в паніці почали виходити з транспорту. Ми з кількома пасажирами кинулися до водія, який уже вийшов з кабіни і ганчірками почав гасити полум’я, яке йшло з-під панелі", - розповів Анатолій.


Сильних травм водій не зазнав, хіба надихався диму і почувався трохи зле, однак від виклику «швидкої» відмовився. Зі слів водія, «закоротило» під панеллю, бо тролейбус 1991 року випуску, і запчастини в ньому давно зношені.
 
У Житомирському ТТУ пояснили, що вибуху у тролейбусі не було.

"Так, дійсно, у тролейбусі сталося задимлення через замикання контакту і загоряння ізоляційної частини, яке водій одразу загасив. В результаті вибило автоматичний вимикач. Можливо, саме цей звук пасажир тролейбусу, який розповів про ситуацію журналістам, прийняв за вибух, якого не було. Ні водій, ні пасажири не постраждали", - зазначають у комунальному підприємстві.






Тегі: вибух, пожежа, Житомир, тролейбус
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
Юрко
1 gp (Юрко)   • 21:35:11, 15-01-2019 [Материал]

"загоряння ізоляційної частини"

Ізоляція, яка горить)) Да здраствуєт СССР)) Демчик, а Демчик?
avatar

Інші новини Житомир: